Workshops

Fotograaf: Elke Van den Ende

Met een vreugdesprongetje kan ik eindelijk de workshops voor 2021 aanbieden. Een gezellige avond met vrienden, een bron van inspiratie om zelf aan de slag te gaan met bloemen, een manier om te ontspannen, elke reden is goed om een workshop mee te pikken.

 

Locatie:

serres Bloemisterij De Roose, oprit naast Meienbroek 38, 9920 Lievegem. ​

 

Inschrijven:

Kies een workshop, vul je gegevens in en klik op ‘aanmelden’. Je ontvangt een bevestiging en betaaluitnodiging (kan 24u duren) via mail.

 

Fotograaf: Elke Van den Ende

Workshop: zomerboeket €45

(materiaal, hapje/drankje incl.)

3 juli 2021 – 19u30 tot 21u

Eindelijk, de zomer komt eraan. Het moment om van het diverse aanbod aan verse bloemen vollop te genieten. Koop je af en toe een bosje bloemen op de markt, maar heb je geen idee hoe je een leuk boeket kan samenstellen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je leert over kleur, textuur en alle elementen die nodig zijn om een leuk boeket te maken. Ook geef ik tips en trics om je boeket optimaal te verzorgen.

 

​Wat neem je mee: een snoeischaar, een vaas van ongeveer 12cm diameter bovenaan

Workshop: Bloemstuk zonder steekschuim €45

(materiaal, hapje/drankje incl.)

4 september 2021 - 19u30 tot 21u

Een bloemstuk hoeft helemaal niet klassiek te zijn. Je kan er eindeloos in variëren naar eigen smaak en wens. Rosephine streeft ernaar om met duurzame materialen te werken. Daarom wordt geen steekschuim gebruikt voor het maken van een bloemstuk. Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met een leuk alternatief.

 

​Wat neem je mee: een snoeischaar, een doos en een handdoek om je bloemstuk mee naar huis te nemen.

Workshop: Ouder & Kind €40 (prijs voor 1 ouder en 1 kind)

(materiaal, hapje/drankje incl.)

22 september 2021 – 15u tot 16u30

 

Zin in een leuke activiteit met je zoon/dochter, mete/petekindje of kleinkind? Maak tijdens deze workshop samen een leuke bloemencreatie. Ook benieuwd naar hoe het er in de serres aan toe gaat? De kinderen worden met veel enthousiasme ondergedompeld in de wereld van de florist en de bloemisterij.

 

​Wat neem je mee: kleren en schoenen die vuil mogen worden; )

Workshop: herfstkrans €40

(materiaal, hapje/drankje incl.)

24 oktober 2021 – 10u tot 11u30

 

In de herfst vind je in de natuur leuke materialen om een gezellige herstkrans te maken. Tijdens deze workshop worden takken, bladeren en groen op een strokrans geprikt. Je kan de krans met extraatjes, zoals zaaddozen afwerken om er een speelse toets aan te geven. Het eindresultaat kan je aan de deur ophangen of in je woonkamer als decoratie gebruiken.

 

​Wat neem je mee: een snoeischaar

Workshop: hoepel met droogbloemen €45

(materiaal, hapje/drankje incl.)

13 november 2021 – 19u30 tot 21u

 

Droogbloemen zijn hun stoffig imago al lang kwijt en zijn weer helemaal hip. Wil je graag meer weten over bloemen drogen, verwerken en onderhouden? Dan zal deze workshop je zeker kunnen bekoren. We maken een hoepel met droogbloemen om maandenlang na te genieten van deze avond.

 

​Wat neem je mee: een snoeischaar

Workshop: tafelstyling kerst €45

(materiaal, hapje/drankje incl.)

18 december 2021 – 19u30 tot 21u

 

Hou jij ook van een gezellige kerst? Daar hoort een mooi aangekleede tafel bij, niet? Tijdens deze workshop krijg je tips en tricks om je kerstdiner van sfeervolle sparkles te voorzien. Je gaat naar huis met je eigen bloemencreatie voor op tafel.

 

​Wat neem je mee: een snoeischaar, een doos en een handdoek om je creatie mee naar huis te nemen.

Workshop: zelf te bepalen – prijs op aanvraag

(materiaal, hapje/drankje incl.)

Een leuke activiteit met vrienden, een vrijgezellen, een teambuilding? Een workshop bij Rosephine kan steeds op maat. Vul onderstaand je gegevens in en ik bezorg je de mogelijkheden.